AUDIO 🎵 TOIDUHÜGIEENIKOOLITUS
Nüüdsest saadaval uudne viis hügieenikoolituse läbimiseks – AUDIO HÜGIEENIKOOLITUS!
Koolitust saab läbida kuulates, sõltumata ajast ja kohast 24/7.
Õppematerjal koosned eraldi teemades, mis on saadaval helifailidena.
Kuni testi sooritamiseni saab helifaile korduvalt kuulata.
Koolitus lõpeb eksamiga, mida saab teha mistahes nutiseadmes.
Eksami sooritanule genereeritakse automaatselt nimeline tunnistus.
NB! Audio toiduhügieenikoolitus saabaval vaid EESTI keeles!
Hügieenikoolituse läbinu saab soovi korral endale ka LISATASUTA INGLISKEELSE TUNNISTUSE. Vajalik neile, kes töötavad väljaspool Eestit.
Toiduhügieeni audiokoolitus koosneb kolmest osast
Hügieenikoolituse esimene osa käsitleb toiduhügieeni valdkonda ja põhimõtteid ning peamisi toiduhügieeni määravadi tegureid. Toiduhügieeni koolituse teine osa käsitleb toiduhügieeni ohu- ja riskitegureid ning koolituse kolmas osa on seotud kahjurite, desinfitseerimise ning enesekontrolli põhimõtetega.
Audio TOIDUHÜGIEENIKOOLITUSE EKSAM
Peale helifailide kuulamist, tuleb sooritada eksam.
Toiduhügieenikoolituse eksami sooritamiseks on aega kaks tundi.
Eksam koosneb 24-st küsimusest. Igal küsimusel on 4 vastusevarianti. Vastusevariantidest on vaja ära märkida 1 õige vastus.
Hügieenikoolituse eksam loetakse sooritatuks, kui õigete vastuste hulk on vähemalt 75%-i 100-st.
Eksami mittesooritamisel blokeerub koolituskeskkond ning eksami uueks sooritamiseks tuleb tellida koolitus uuesti.
Koolitusega alustamiseks registreeri endale eraisiku või ettevõtte konto ja telli koolitus. Kõik koolituse edukalt läbinud, saavad endale automaatselt ja koheselt nimelise hügieenikoolituse tunnistuse, mida aktsepteerib Põllumajandus- ja Toiduamet.
Koolitusveeb OÜ poolt pakutav toiduhügieeni koolitus on kooskõlas Toiduseadusega (§ 29) ja teiste Eesti Vabariigis hügieenikoolitust ja täiskasvanute koolitust reguleerivate õigusaktidega.
Kui Sul tekib küsimusi toiduhügieeni koolituse kohta, kontakteeru meiega SIIT.
Toiduhügieenikoolituse kvaliteedi tagamise alustega saab tutvuda SIIT.
Hügieenikoolituse õppematerjali koostaja: Küllike Varik
Õpiväljund:
Hügieenikoolitusel osalejal on olemas toiduhügeenialased baasteadmised:
- oskab arvestada toidukäitlemises esinevate ohtudega
- teab, kuidas minimeerida toidukäitlemises esinevaid ohte
- oskab täita õigeid isikliku hügieeni nõudeid
- teab enesekontrolli põhimõtteid